Târgoviște: Asfaltare de străzi în cartierul Prepeleac / s-a început cu str. Ion Neculce, alte 5 urmează

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, în cartierul Prepeleac, acolo unde administrația municipală derulează un proiect de reabilitare a infrastructurii pe mai multe străzi, finanțat din bani europeni.

Cristian Stan, primarul municipiului:

Este un proiect care vizează străzile Ion Neculce, Fructelor, Oltului, Luceafărului, Fluierași și Cocorilor. Vom aborda stradă cu stradă, având în vedere că începe anotimpul rece și nu vrem să lăsăm zone de intervenție fără să asfaltăm. Așadar, am intrat pe această stradă (Ion Neculce), asfaltăm măcar stratul suport și, după aceea, abordăm alte străzi.

Este un proiect pe care sunt convins că locuitorii din această zonă îl așteaptă de ceva timp. A întârziat puțin pentru că finanțarea europeană pe această componentă de infrastructură a durat destul de mult. Până la urmă, am decis sî începem proiectul cu bani de la bugetul local, urmând să recuperăm după aceea finanțarea, pentru că, altfel, ar fi însemnat să trecem în anul viitor și nu cred că era oportun.

În paralel cu reabilitarea stradală se derulează și un proiect de extindere a rețelei de gaze și realizarea branșamentelor în cartier.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.