Târgoviște: Au început lucrările la Grădinița nr. 11 din Priseaca / ce unități urmează

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, în cartierul Priseaca, acolo unde au debutat lucrările de execuție pentru renovarea energetică a Grădiniței nr. 11. Este un proiect de aproximativ 1.000.000 lei, finanțat prin PNRR, componenta 5 – Valul renovării.

Cristian Stan, primar: Întreg imobilul va fi termoizolat, va fi schimbată tâmplăria, sistemul de încălzire va fi refăcut, vor fi instalate sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice pentru consum propriu prin utilizarea surselor regenerabile de energie, sistemele de climatizare vor fi refăcute, instalațiile de iluminat vor fi modernizate, va fi refăcut sistemul de colectare și evacuare a apelor meteorice, etc. (…) În afara acestui proiect, avem și unul pe dotări, astfel încât, în toamna acestui an, sper să avem aici o unitate de învățământ nouă, dotată corespunzător, care să facă față tuturor provocărilor.

Este o etapă nouă în programul amplu de reabilitare a infrastructurii educaționale din municipiu, în perioada următoare urmând a începe lucrările la Școala Gimnazială „Grigore Alexandrescu” și Grădinița nr. 2 (contractele de execuție sunt, deja, semnate). Mai mult, alte două școli (Vasile Cârlova și Ion Alexandru Brătescu-Voinești), trei grădinițe (1, 3 și 14) și patru licee (Voievodul Mircea, Constantin Brâncoveanu, I.H. Rădulescu și Colegiul Economic) așteaptă la rând, investițiile aflându-se în faza proiectării sau obținerii autorizațiilor de construcție.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.