Târgoviște, Calea Domnească: Au început lucrările pe cel mai mare proiect de reabilitare stradală din ultimii 10 ani (detalii)

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, pe Calea Domnească, în zona căii ferate dinspre Teiș, acolo unde a debutat cel mai mare proiect de reabilitare a infrastructurii stradale din ultimii 10 ani.

Cristian Stan, primar:

Este vorba de un proiect finanțat prin Programul Național „Anghel Saligny”, în valoare de peste 20 de milioane lei (prima etapă – n.r.). Calea Domnească este o arteră rutieră cu o suprafață de peste 60.000 mp, cred că cea mai mare din municipiul Târgoviște. Lucrările vor fi derulate etapizat, astfel încât să nu încurcăm foarte mult traficul. Repet, este un proiect foarte important. Vor fi reabilitate și alte străzi importante: bd. Independenței, bd. Libertății, str. 9 Mai, str. Boerescu Zaharia.

Este doar prima parte din complexul de proiecte finanțat prin „Anghel Saligny”. Urmează un al doilea calup de străzi, respectiv: Maior Eugen Brezișeanu, Calea Câmpulung, Ana Ipătescu, Locotenent Pârvan Popescu, Mihai Eminescu, Barăției, Ilfovului, Costache Olăreanu și Porumbeilor.

Vremea ne și permite și mă bucur că avem parte de oprimăvară care favorizează asemenea lucrări, în contextul în care, spre exemplu, pe Calea Domnească n-au mai fost intervenții semnificative de foarte mult timp. S-a refăcut, la un moment dat, stratul de uzură, dar zona trotuarelor arată foarte rău. La fel și pe bd. Independenței, nu mai vorbesc de străzile din micro IX. 

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.