Târgoviște: Creșa nr. 2 este aproape gata / urmează și grădinița + alte 3 proiecte

Executivul Primăriei Târgoviște a organizat, astăzi, o conferință de presă la Creșa nr. 2 din municipiu, care se apropie de finalul unui proiect de reabilitare, modernizare și extindere derulat prin PNDL 2., în valoare de peste 5 milioane lei. Creșa găzduiește 85 de antepreșcolari, împărțiți în 5 grupe.

Cristian Stan, primar:

Este ultimul proiect finanțat prin PNDL 2. Acest program a mai fost utilizat pentru finanțarea lucrărilor la încă patru crește (nr. 8, 13, 14 și 16). Sperăm noi ca acest proiect să fie finalizat undeva în luna decembrie; deci, în ianuarie, copiii se pot întoarce în această unitate de învățământ.

Veștile bune pentru infrastructura educațională din municipiul Târgoviște nu se opresc aici, pentru că suntem în faza finală a licitației de execuție pentru Grădinița nr. 11 din Priseaca, Grădinița nr. 2, Școala nr. 9 „Grigore Alexandrescu”, unitate care urmează să facă obiectul unui proiect foarte important de eficientizare energetică plus un proiect pe GAL, prin care se va reabilita curtea școlii.

Edilul a mai anunțat o veste bună, legată de Colegiul Economic „Ion Ghica”, care va face obiectul unui proiect de peste 30 milioane lei. Vom reveni pe acest subiect.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.