Târgoviște: Drum lărgit la 4 benzi și pistă de biciclete din cartierul CFR către mall (detalii)

Executivul Primăriei Târgoviște a mers astăzi pe șantierul de pe strada Neagoe Basarab, acolo unde se află în plină execuție lucrările de lărgire la 4 benzi a drumului care leagă bulevardul I.C. Brătianu de zona mall-ului. Ca și lucrări complementare, spune primarul Cristian Stan:

Se va face și o stradă de acces, dinspre Aleea Trandafirilor, pentru a mai descongestiona traficul din Alee și pentru a avea acces către cartierul CFR și zona UM Gară – mall. Va fi și o pistă de biciclete (pe terasamentul fostei căi ferate uzinale a UPET), un mic părculeț, băncuțe și întreaga zonă se va schima radical. Vom crea și câteva zeci de locuri de parcare, pentru că locuitorii de aici ne-au solicitat acest lucru. (…) Acest proiect este numai o primă parte a proiectului mai amplu pe care noi îl avem în derulare, anume crearea unui drum prin incinta UPET, care să lege bulevardul Independenței de bulevardul I.C. Brătianu și apoi de zona mall-ului.

Alături de conducerea Primăriei a stat și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan:

Le mai dau o veste bună târgoviștenilor: împreună cu primarul municipiului, săptămâna viitoare vom ieși public și vom lansa Inelul 2 de centură; în câteva zile, proiectantul va preda Consiliului Județean studiul de pre-fezabilitate și după ce mă voi consulta cu primarul municipiului Târgoviște și primarii comunelor Ulmi, Dragodana, , Mănești, Șotânga și Doicești, vom preda studiul Ministerului Transporturilor pentru a încheia protocolul privind proiectul tenic și lucrarea propriu-zisă.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.