Târgoviște: După blv. Regele Carol, str. Gării și pasajul Pavcom, se asfaltează și blv. Mircea cel Bătrân / urmează str. Lt. Stancu Ion

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, pe bulevardul Mircea cel Bătrân, acolo unde se află în plină execuție lucările de reabilitare a arterei, una dintre cele mai circulate din municipiu.

Este vorba de o suprafață de aproximativ 14.000 mp, care va suferi intervenții de refacere integrală a părții carosabile, inclusiv a terasamentului, turnarea a două straturi de asfalt, dar și refacerea trotuarelor, inclusiv înlocuirea bordurilor existente, deteriorate, cu borduri de granit.

Lucrările de reabilitare și modernizare care vizează Bulevardul „Mircea cel Bătrân” fac parte din proiectul european dedicat transportului public (partea de infrastructură), care prevede, în linii mari, reabilitarea de străzi în lungime de 5,4 kilometri (Bulevardele „Mircea cel Bătrân” și „Regele Carol I”, Strada Lt. Stancu Ion, Strada Gării, precum și pasajul peste calea ferată, pe DN 72, de lângă Complexul Pavcom), modernizarea stațiilor de călători și construcția a trei stații de capăt de traseu.

De asemenea, în cadrul aceluiași proiect se construiește, în momentul de față, un depou situat pe Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public local.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.