TÂRGOVIȘTE: Eveniment național de lansare a candidaților AUR pentru alegerile locale și europarlamentare / 7 aprilie, Parcul Chindia

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) va organiza o primă mare acțiune națională de lansare a candidaților pentru alegerile europarlamentare și locale chiar la Târgoviște, duminică, 7 aprilie. Evenimentul va avea loc în Parcul Chindia, începând cu ora 14.00. Vor participa, în frunte cu George Simion, toți candidații de pe lista de europarlamentare, candidați pentru Consiliile Județene și pentru primăriile – reședință. Filiala AUR Dâmbovița o are pe Mara Nicolescu pe lista pentru Parlamentul European, iar Ciprian Iacob este candidatul desemnat pentru președinția CJ Dâmbovița. Încă nu a fost anunțat candidatul pentru Primăria Târgoviște.

Ciprian Iacob:

Pornim de la Târgoviște în această campanie, din vechea Capitală a Țării Românești, de acolo de unde Vlad Țepeș și marii voievozi ai țării au dus lupta pentru apărarea neamului nostru. Târgoviște este un simbol al luptei poporului român pentru dreptate, credință și libertate. De aici ne începem lupta cu actualul sistem corupt, noii asupritori ai poporului român. La fel ca înaintașii noștri, vom sta drepți și nu vom accepta niciun moment să fim umiliți, iar drepturile să ne fie încălcate.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.