Târgoviște, final de proiect european: Dotarea cu echipamente pentru creșterea siguranței și prevenirea criminalității în zona de acțiune urbană!

monitorizare targoviste (1)

S-a întâmplat astăzi, la sediul Poliției Municipiului Târgoviște, acolo unde este amenajat dispeceratul de control, conferința de presă dedicată finalizării proiectului Dotare cu echipamente pentru creșterea siguranței și prevenirea criminalității în zona de acțiune urbană din municipiul Târgoviște.

Vorbim de investiția cu fonduri europene (POR 2007-2013), complementară celor două PIDU-uri (zonele A și B), în valoare totală de 2.552.269,12 lei, prin intermediul căreia municipalitatea dispune de un sistem de monitorizare urbană, cu 33 de camere, care sunt funcționale în diferite zone ale orașului, în principal acolo unde s-au făcut lucrări pe cele 2 PIDU-uri. Camerele sunt foarte performante (capacitate de rotire la 360 grade pe orizontală și 180 pe verticală, full HD, zoom optic 300X, detectarea mișcării, etc), gestionate dintr-un dispecerat de comandă (la sediul Poliției Municipiului Târgoviște), cu posibilitate de înregistrare 24/24h.

Primarul Cristian Stan a anunțat că, pornind de la acest proiect, municipalitatea va dezvolta acest sistem-video în tot orașul.

Beneficiile implementării proiectului:

  • Răspuns mai rapid la situațiile de criză
  • Identificarea mai ușoară a suspecților
  • Reducerea pe termen mediu și lung a incidentelor în zonă
  • Sentiment de siguranță sporit pentru cetățeni
  • Reducerea costurilor privind securitatea

Onoare muncii!

monitorizare targoviste (3) monitorizare targoviste (2)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.