Târgoviște: Microraionul nr. 2, reabilitat / ce urmează pentru 2021

Executivul Primăriei Târgoviște a organizat, astăzi, o conferință de presă în microraionul nr. 2 (cartierul Matei Basarab), acolo unde sunt aproape de finalizare lucrările de reabilitare și modernizare a întregului cartier. Potrivit primarului Cristian Stan, investiția vizează aproximativ 20.000 mp, respectiv asfaltarea străzilor Cernăuți, Soroca, Prutului, Hotin și Nistrului, reabilitarea trotuarelor, a spațiului verde și modernizarea iluminatului public. Proiectul a început în vară și se va finaliza până la sfârșitul anului.

E doar finalul pe 2020 al acestor intervenții în cartiere, pentru că 2021 este anunțat drept un an care va bate recordul de investiții în Târgoviște.

Cristian Stan:

Anul viitor va fi un an-record din punct de vedere al lucrărilor de intervenții, avem lucrări finanțate din foarte multe surse. Probabil, în aproximativ o lună de zile vom reuși să semnăm contractul de lucrări pe proiectul european privind reabilitarea transportului public; aici intră și câteva coridoare de transport: bld. Mircea cel Bătrân, bld. Regele Carol, str, Gării. De asemenea, pe fonduri de la bugetul local vom avea în derulare câteva proiecte importante. Cu titlu de exemplu: bld. Independenței, Calea Domnească, străzile din micro 9 și micro 5.

Sunt investiții prin care municipiul Târgoviște se va transforma și pe aceste zone, care n-au mai văzut de foarte mult timp intervenții substanțiale de modernizare. Discutăm de peste 30 km de străzi care urmează să intre în reabilitare.

Prezent la conferință a fost și președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care a anunțat continuarea parteneriatului cu Primăria Târgoviște și cel mai important obiectiv pentru viitor:

Parteneriatul pe care noi îl avem cu Primăria municipiului Târgoviște va continua și în anul 2021, vom avea și alte proiecte pe care le vom face împreună. Cel mai important proiect va fi Inelul 2 de centură, un proiect major pe care trebuie să ni-l asumăm cu toții.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.