Târgoviște: Parcul Mitropoliei, foarte aproape de redeschidere / foto și stadiul lucrărilor

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, în pe șantierul din Parcul Mitropoliei, acolo unde se apropie de final proiectul de reabilitare, modernizare și restaurare, o investiție de aproximativ 6 milioane lei. Parcul va fi redeschis târgoviștenilor la sărbătoarea Zilelor Cetății, în a doua săptămână din luna septembrie.

Primarul Cristian Stan, oferind detalii despre stadiul actual al lucrărilor:

Este un proiect prin care se schimbă radical ceea ce cunoșteam ca fiind Parcul Mitropoliei, un parc care n-a cunoscut niciodată lucrări atât de substanțiale de reabilitare, modernizare și restaurare. Practic, toate zonele din Parcul Mitropoliei au făcut obiectul acestui proiect. S-a ajuns la etapa de montare a gazonului, sunt peste 6.000 mp de gazon, este și instalație de aspersie.

Ca și stadiu, în acest moment, pavajul este gata, la fântâni s-au finalizat lucrările, locul de joacă este gata, terenul de sport. Mai avem de lucru puțin pe zona de restaurare a ruinelor, din cauza faptului că există un singur producător de cărămidă din aceasta specială de care avem nevoie. Cel târziu săptămâna viitoare va ajunge în șantier și mobilierul urban, aproximativ 150 de bănci care vor fi montate. De Zilele Orașului vom deschide Parcul Mitropoliei, o investiție de aproximativ 6 milioane lei.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.