TÂRGOVIȘTE: Propunerea primarului Cristian Stan >> 7 ani scutire de impozit pentru cei care-și reabilitează termic locuințele pe banii lor!

cristian stan - campanie (2)

Se va întâmpla în ședința de Consiliul Local de la sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul căreia se va dezbate și vota proiectul privind taxele și impozitele locale pe anul 2016. Primarul interimar al municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a declarat astăzi că va propune o soluție care să încurajeze procesul de anvelopare termică: dincolo de proiectele mari, finanțate prin Guvernul României sau fonduri europene, proprietarii care aleg să-și reabiliteze termic singuri locuințele și fac asta în condițiile reglementate de lege, vor beneficia de scutire la impozit pe 7 ani!!!

Cristian Stan: În proiectul de hotărâre privind taxele și impozitele locale pe anul 2016, voi propune Consiliului Local o dispoziție în sprijinul reabilitării termice: proprietarii de case, apartamente din municipiul Târgoviște care, în condițiile legii, își reabilitează termic locuințele, să beneficieze de o scutire de impozit pe clădire pe o perioadă de 7 ani. Deci, cei care realizează lucrările de reabilitare termică în condițiile legii, obținând un proces verbal de recepție la terminarea lucrărilor și un certificat energetic din care să rezulte că lucrările au fost făcute în conformitate cu legea, vor beneficia de o scutire de impozit pentru impozitul pe clădire pentru o perioadă de 7 ani.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Am făcut asta acum 5 ani. Cum facem?

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.