Târgoviște: S-a lansat licitația de execuție și pentru Grădinița nr. 14 / unitatea va fi complet transformată (detalii)

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, la Grădinița nr. 14 din municipiu, pentru a anunța lansarea licitației de execuție pentru unitatea de învățământ. Este o investiție de 2,9 milioane lei, derulată prin Administrația Fondului pentru Mediu, care va presupune renovarea energetică a grădiniței, adică lucrări care o vor schimba fundamental față de cum arată astăzi.

Cristian Stan, primar: 

Se vor realiza următoarele intervenții: termoizolarea pereților exteriori, termoizolarea planșeului peste etaj cu saltele din vată minerala bazaltică, termoizolarea planșeului peste subsol, înlocuirea tâmplăriei exterioare, montarea de panouri solare termice cu tuburi vidate pentru producerea de apă caldă, montarea de panouri fotovoltaice pentru asigurarea consumului de energie electrică, înlocuirea corpurilor de iluminat cu unele cu LED, cu durată mare de viață și consum redus, înlocuirea instalațiilor existente și realizarea de noi rețele de distribuție, înlocuirea corpurilor de încălzire statică, cu corpuri noi dimensionate corespunzător și dotate cu robineți termostatați, realizarea unei instalații de climatizare de tipul ventilatoarelor cu recuperare de căldură, refacerea acoperișului, refacerea finisajelor.

Sperăm ca undeva în vara acestui an să înceapă efectiv lucrările. Ne vom corela și cu conducerea unității să găsim cele mai bune soluții și pentru copii astfel încât procesul educațional să nu fie afectat.

Nu este singurul proiect accesat de Primăria Târgoviște prin AFM, acesta adăugându-se altor 4:

  • Creșterea eficienței energetice la Grădinița cu program prelungit nr. 3, str. Aleea Trandafirilor;
  • Creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public;
  • Realizarea de piste pentru biciclete in Municipiul Târgoviște;
  • Programul privind privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local;

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.