Târgoviște: Școala nr. 13 „Matei Basarab”, în plină reabilitare / detalii despre proiect și termenul de finalizare

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, pe șantierul de la Școala nr. 13 „Matei Basarab”, acolo unde se află în execuție cel mai mare proiect pe fonduri europene dedicat unei unități de învățământ din municipiu. Școala va fi, practic, transformată prin reabilitare, modernizare, extindere și dotare.

Detalii despre proiect din partea primarului Cristian Stan:

După finalizarea Școlii nr. 8 „Mihai Viteazul”, facem eforturi ca, până la începutul anului școlar, și aici copiii să se poată întoarce într-o unitate de învățământ cu totul și cu totul nouă. Intervențiile vizează, pe de o parte, reabilitarea integrală a corpului existent, instalații termice, instalații sanitare, consolidări și, de asemenea, construirea unei săli de sport, a unor vestiare pentru sala de sport și a unui nou corp de clădire. Școala va beneficia și de un sistem cu panouri fotovoltaice, se va produce energie electrică și energie termică, necesare pentru funcționarea unității.

În proiect sunt incluse și toate dotările necesare pentru noile laboratoare, echipament audio-video, echipament IT, mobilier, echipament sportiv. Valoarea proiectului depășește 18 milioane lei.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.