Târgoviște: Școala nr. 6 „Tudor Vladimirescu, în reabilitare / „Nimic nu va mai semăna cu ce este acum”

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, pe șantierul Școlii Gimnaziale „Tudor Vladimirescu” din micro 6, acolo unde se află în execuție un proiect de reabilitare, modernizare, extindere și dotare a unității.

Cristian Stan, primar:

Este vorba despre un proiect de peste 20 de milioane de lei, finanțat din fonduri europene, un proiect care va schimba radical condițiile de la această școală. În linii mari, corpul existent se reabilitează integral, cu schimbarea tâmplăriei, instalației termice, instalației electrice și așa mai departe.

De asemenea, se construiesc copuri noi de clădire. Discutăm de o sală de festivități, de peste 600 de locuri; de asemenea, un alt corp care va cuprinde două săli de clasă și cinci laboratoare.  Sala de sport va fi modernizată, reabilitată și va fi construit și un etaj. Va mai fi construită în acest loc o bază sportivă modernă, va fi schimbată împrejmuirea.

Practic, la momentul la care se va finaliza proiectul, nimic nu va mai semăna cu ceea ce există în acest moment. Este vorba despre un proiect de peste 20 de milioane de lei, de natură să facă Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” una dintre cele mai moderne unități de învățământ din România.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.