Târgoviște: Se construiește depoul pentru noile autobuze Mercedes Citaro Hybrid / ce va cuprinde

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, în zona de lângă Complexul Turistic de Natație (fostul târg săptămânal), acolo unde se va construi depoul pentru autobuzele Mercedes-Benz Citaro Hybrid, pe care Primăria Târgoviște le-a achiziționat în cadrul celui mai mare proiect european destinat reabilitării și modernizării transportului public, cu tot ceea ce presupune o astfel de investiție: autobuze, reabilitarea infrastructurii rutiere, stații de capăt, stații de călători etc.

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului:

Noi sperăm ca aici să avem lucrările finalizate până la finalul anului viitor. Întreaga zonă din spatele nostru va fi modernizată, discutăm de o suprafață amenajată de aproximativ 17.000 de metri pătrați, aproximativ 3.500 de metri pătrați numai clădirea din spate, care va cuprinde sediul administrativ al operatorului de transport public. De asemenea, va fi un spațiu de garare pentru 40 de autobuze, plus stația de capăt, cu peroanele și facilitățile pentru călători, cu o parcare pentru autoturisme și tot ceea ce este necesar pentru avea facilități pentru transportul public local din municipiul Târgoviște, la standarde europene.

Este o investiție care vizează, în afara acestei construcții pe care o avem în spatele nostru, și reabilitarea unor străzi din municipiul Târgoviște. Este vorba de bulevardul Mircea cel Bătrân, Bulevardul Regele Carol, strada Locotenent Stancu Ion, strada Gării și reabilitarea pasajului rutier de la Pavcom. Totodată, se modernizează 28 de stații de călători; de asemenea, proiectul mai prevede în afara stației de capăt pe care o realizăm aici, încă două stații de capăt care vor fi amplasate, una pe Bulevardul Unirii, cealaltă pe Șoseaua Găești.

Primăria Târgoviște a achiziționat, în prima etapă, 28 de autobuze Mercedes Benz Citaro Hybrid și a semnat contractul pentru încă 12.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.