Târgoviște: Stadionul Chindiei, diferență mare față de ultima conferință de presă (foto și declarații)

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, într-o nouă vizită de lucru pe Stadionul „Eugen Popescu”, invetiție care se apropie în mod real de finalizare. Primarul Cristian Stan a vorbit despre progresul lucrărilor și a arătat ce s-a lucrat de la ultima conferință de presă, inclusiv fluxurile de intrare separate pentru spectatori, jucători, arbitri, presă.

Cristian Stan:

Nu știu dacă mai aveți imaginile de la ultima conferință de presă; diferența este enormă. (…) Per total, la acest moment avem realizate mare parte din intervențiile importante, cu execepția montării ultimei părți a acoperișului. Astăzi va începe lucrarea și luna aceasta va fi pe poziție, sper să avem inclusiv membrana specială, care va acoperi tribuna I. Au fost puse toate gradenele, se lucrează acum la zona tribunei oficiale, s-a pus bazinul de apă pentru instalația anti-incendiu, s-au izolat terasele, pardoseala la etaj este turnată pe tot culoarul. Săptămâna acesta, cred că ne va permite vremea, vom închide hidroizolația pe toată tribuna I; asta înseamnă că ne vom putea apuca, pe măsură ce se înaintează cu grinzile principale de la acoperiș, să punem și scaunele și, încet-încet, să mergem spre finalizare.

Săptămâna viitoare începem și amenajarea parcării, a exteriorului. Parcarea, cele 400-500 de locuri câte vor rezulta, va fi deschisă, ziua, pentru cei care vin în parc. N-o să se poată lăsa mașinile noaptea sau să fie folosită ca talcioc de mașini, dar pentru a veni în parc și a avea un loc decent unde să-și lași mașina, parcarea va asigura asta.

Pentru cei care au spus că văruim stadionul care era aici…îmi pare rău. Este un stadion nou în proporție de peste 90%. Am fost aici în fiecare zi și mai avem foarte puțin până când, după zeci de ani, Târgoviștea să aibă un stadion pe care să poată juca meciuri de primă ligă. Restul discuțiilor și comentariilor vin din partea unora, care, în mare parte, n-au făcut nimic. Și, când nu faci nimic, ți se pare că totul se face foarte ușor și fără dificultăți. În sfârșit, o să ne vedem pe stadion la primul meci și toți cei care au spus ce-au spus vor avea o surpriză.

Ca valoare, faceți dumneavoastră o comparație cu ce se vehiculează la stadioanele din România, la costul/loc, nu la altceva. În sfârșit, mai avem puțin și vom vedea spectatori din nou pe „Eugen Popescu”. (…) Târgoviște va avea o infrastructură sportivă pe care o aștepta de ceva timp. Este o investiție care a necesitat un efort foarte mare din bugetul local; la momentul la care discutăm, sunt vreo 46 de milioane lei investiți numai la stadion, fără a vorbi de sprijinul pe care Primăria îl acordă echipei de fotbal. Dacă nici actuala administrație n-a mai sprijinit fotbalul în Târgoviște, înseamnă că ce era până acum nici nu se punea problema.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.