Târgoviște: Start pentru Concursul Țărilor Central Europene la înot – juniori mici!

complexul de natatie targoviste (2)

Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește în acest week-end un eveniment de anvergură: Concursul Țărilor Central Europene la înot – juniori mici. Competiția adună la start sportivi din 6 țări: Ungaria, Polonia, Slovenia, Serbia, Macedonia și România.

Federația Română de Natație și Pentatlon Modern a stabilit programul competiției, împărțită pe 4 reuniuni și 32 de probe. Lista de start poate fi văzută aici.

La deschiderea evenimentului au fost prezenți și au făcut declarații primarul Cristian Stan și președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, campioana olimpică de la Atena – Camelia Potec.

Cristian Stan: Este o onoare pentru municipiul Târgoviște că, iată, reușism să avem, la o perioadă destul de mică de la momentul inaugurării acestei baze, un concurs de o asemenea importanță. Este cel mai importat concurs organizat în România în ultimii 10 ani dedicat juniorilor – fete născute în 2003-2004 și băieți născuți în 2001-2002. Sunt convins că lucrurile vor merge foarte bine și că această bază va oferi condițiile cele mai bune pentru o competiție de talie internațională.

Camelia Potec: Eram programați anul viitor să organizăm în România această competiție, dar, datorită faptului că o țară care trebuia să organizeze, a anunțat acum o lună la Federația Europeană că nu poate organiza, noi am venit să salvăm competiția și să arătăm că, în numai o lună de zile putem organiza o competiție de asemenea anvergură. (…) Suntem mândri că am adus această competiție în Târgoviște, în România, suntem mândri că, în mai puțin de o lună am pus la punct toate detaliile pentru a oferi cele mai bune condiții sportivilor noștri și din afara țării. Și străinii care au venit încă de ieri la Târgoviște sunt impresionați de acest bazin. Nu știau că există la Târgoviște un bazin olimpic, nu știau că acest bazin arată atât de bine.

La finalul conferinței de presă de dinainte startului concursului, Camelia Potec i-a oferit primarului Târgoviștei distincții de recunoștință pentru susținerea oferită de municipalitate Federației și evenimentelor de gen.

Onoare muncii!

complexul de natatie targoviste (1) complexul de natatie targoviste (3) complexul de natatie targoviste (4) complexul de natatie targoviste (5) complexul de natatie targoviste (7) complexul de natatie targoviste (8) complexul de natatie targoviste (9)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.