Târgoviște: Urmează o nouă transformare unei zone degradate / fitness în aer liber și teren de mini-baschet lângă Școala nr. 8

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, pe șantierul de pe strada Matei Vlădescu, lângă Școala nr. 8 (în spatele Parcului Așchiuță), acolo unde, vechiul loc de joacă, degradat, va fi înlocuit cu aparate de fitness în aer liber și un mic teren de baschet. Este o investiție de 700.000 lei, din bugetul local.

Cristian Stan, primar:

Este vorba de realizarea unui spațiu de fitness și a unui mini-teren de baschet, în cadrul unui proiect la care am dat ordinul de începere la sfârșitul lunii mai și sperăm să se finalizeze în august. Este o investiție pe o suprafață de aproximativ 1.000 mp și vizează aducerea echipamentelor de fitness, amenajarea unui spațiu verde generos, pe aproximativ 500 mp, terenul de mini-baschet, alei etc. Va fi o zonă foarte frumoasă față de ce era aici, înainte.

Asemenea investiții vor mai fi și în alte zone din municipiu; este vorba de o intervenție locală și de transformarea unei zone degradate într-una foarte frumoasă.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.