Târgoviște: Viceprimarul Eugen Pătrașcu și-a dat DEMISIA! Negocieri pe toate fronturile în Consiliul Local pentru înlocuire

primaria tgv

Viceprimarul Eugen Pătrașcu (PSD) și-a dat demisia din funcția de viceprimar al municipiului Târgoviște. Este știrea acestei seri, care se prelungește cu alte evenimente de legătură. Mâine dimineață, la ora 8.00, va avea loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Municipal convocată de îndată. Necesitatea care a impus această convocare este dată de preluarea atribuțiilor de primar de către unul din viceprimari, după ce, ieri, prefectul Victor Sanda a emis ordinul de încetare a mandatului lui Gabriel Boriga. Mai mult decât atât, prin demisia lui Pătrașcu, Primăria funcționează, cumva, pe avarie, în sensul că Executivul a fost înjumătățit la posturi ocupate (fără primar și un viceprimar), ceea ce determină completarea golurilor.

În locul lui Pătrașcu, social-democrații l-au pregătit pe Cristian Stan, credincioși că înlocuirea se va face în cadrul aceleiași echipe. În context, însă, surse noastre bine intenționate spun că există foarte multe presiuni declanșate pentru închegarea unei majorități PNL – PDL – PPDD care să impună drept viceprimar un ppdd-ist, cel mai probabil pe Cosmin Bozieru.

În Consiliul Local Municipal, scaunele sunt așezate după cum urmează:

  • PSD (6) + PC (1) = 7
  • PDL (7) + PNL (3) = 10
  • PPDD = 3
  • Tudorică Răducanu, exclus din PDL, dar nu și din CLM = 1

Ținem aproape, notăm și revenim pe subiect. Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.