Târgoviștenii pot folosi pista de atletism a stadionului „Eugen Popescu”, începând de mâine / orar și reguli de acces

O veste foarte bună pentru iubitorii de mișcare, de alergare: stadionul „Eugen Popescu” va fi deschis, începând de mâine, pe pista de atletism, în anumite intervale orare. Anunțul a fost făcut de primarul Cristian Stan:

Târgoviștenii care doresc să alerge într-un mediu modern, aerisit și ferit de traficul auto, o pot face începând de mâine, 1 Iulie, cu următoarele mențiuni și respectând strict regulamentul de funcționare a pistei de atletism a Stadionului Eugen Popescu, aprobat de către Consiliul Local Târgoviște! Accesul pe pista de atletism va fi permis într-un interval orar stabilit de către administratorul stadionului Eugen Popescu, între lunile aprilie si octombrie.

Programul de acces pe pista de atletism este următorul:
  • Luni-Vineri (17:00-21:00);
  • Sâmbătă-Duminică (07:00-11:00/17:00-21:00).
Pista nu va putea fi utilizată în situația în care sunt organizate competiții sportive sau se desfășoară antrenamente ale echipei de fotbal!
Reguli de acces pentru cei care vor să alerge pe stadion:
  • să completeze în registrul de acces datele de identificare a persoanei;
  • să se prezinte cu echipament și articole sportive adecvate activității sportive de alergare (încălțăminte și îmbrăcăminte etc.);
  • să nu intre pe gazonul terenului de fotbal;
  • să urmeze indicațiile persoanelor cu atribuții de pază și ordine,
  • să nu intre în incinta stadionului și pe pista de ateltism cu animale de companie, arme albe, arme de foc, arme cu gaz sau cu bile, explozibil, substanțe interzise de lege, băuturi alcoolice, etnobotanice, substanțe psihotrope și/sau stupefiante.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.