Traian Niculae, primarul PNL de la Titu, nu mai candidează / pe cine susține

Unul dintre cei mai importanți primari ai PNL Dâmbovița în județ, Traian Niculae de la Titu, nu va mai candida pentru un nou mandat. Nu cunoaștem motivele din spatele deciziei, dar faptul că numele său nu va mai figura în oferta liberalilor le creează acestora un disconfort. Niculae este unul dintre edilii care și-au câștigat mandatele cu scoruri mari și foarte mari și avea aceeași cotă ridicată dacă ar fi dorit să continue.

Se retrage, oferindu-și sprijinul pentru Adrian Marius Sandu, administrator public al orașului Titu:

Sandu Adrian Marius este omul potrivit pentru a continua dezvoltarea la Titu, este foarte important să se continue și să se finalizeze proiectele aflate în desfășurare, dar și pentru a porni proiectele deja contractate. Marius face parte din echipa mea, am muncit împreună la contractarea proiectelor și știe despre ce este vorba. Îl susțin pentru că eu cred în tineri, cred în oamenii cu viziune, s-a dovedit un administrator public loial comunității și implicat. Am construit în toți acești ani o echipă puternică, am dezvoltat împreună orașul Titu și îi sunt alături lui Marius pentru a continua proiectele administrației liberale.

La rândul său, președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, pune un mesaj de „transfer” al cotei actualului primar către candidat:

Titu este un exemplu de bune practici în administrație. Orașul s-a dezvoltat mult în ultimii ani, sub conducerea primarului liberal Traian Niculae. În continuare susținem un liberal pentru funcția de primar, pe Sandu Adrian Marius, un om ambițios, cu viziune, cu o strategie bună și dorință de muncă. Dezvoltarea continuă la TITU, alături de PNL.

Rămâne, însă, de văzut, cât de mult se va implica, real, Traian Niculae, pentru alegerea candidatului PNL, dacă va depune efortul pe care-l așteaptă partidul sau va mima sprijinul.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.