Un mic respiro pentru PNL Dâmbovița: PSD transferă și de la alte partide / al șaselea primar adus într-o săptămână

PSD Dâmbovița aduce al șaselea primar de la alt partid în rândurile sale. După cei 5 liberali de la Butimanu, Lungulețu, Băleni, Cornești și Ciocănești, astăzi este anunțat singurul primar USR din județ – Daniel Neamțu de la Brănești. Acesta și-a anunțat singur trecerea, în urmă cu câteva minute:

Cu patru ani în urmă, am făcut o alegere îndrăzneață și anume aceea de a renunța la toate planurile profesionale și într-o anumită măsură și personale în favoarea unui plan ce avea ca obiectiv realizarea unor proiecte în comuna noastră ce ne-ar fi îmbunătățit nouă, tuturor, calitatea vieții. Această decizie nu a fost un sacrificiu, ci mai degrabă realizarea unui vis. Am visat să transformăm Brăneștiul într-un loc în care fiecare dintre noi să se simtă acasă. Un loc mai curat, mai modern, mai prietenos.

Din dorința de a fi transparent, vreau să vă informez că am decis să candidez pentru funcția de primar din partea Partidului Social Democrat în acest an. Am învățat în acești ani de politică că nu există un primar puternic fără o echipă puternică. Totuși, schimbarea echipei politice nu înseamnă schimbarea individului și în cazul meu nu înseamnă schimbarea respectului pe care îl port oamenilor cu care am plecat inițial la acest drum. Vă invit să mă atenționați dacă veți sesiza vreo schimbare în comportamentul meu care să nu urmeze promisiunile făcute inițial. Și anume acelea legate de intențiile mele bune și de respectul față de oameni și față de proiectele comune.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.