Una dintre cele mai importante artere, intrarea în Târgoviște dinspre București, în plină reabilitare

Conducerile Primăriei Târgoviște și CJ Dâmbovița au mers, astăzi, pe șantierul de lucrări de pe Calea București, segmentul cuprins între comuna Ulmi și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Petru Cercel, adică intrarea în municipiu dinspre București. Este un proiect care presupune intervenții la drum, turnarea a 3 straturi de asfalt, la trotuare, refacerea canalizării pluviale și sistematizarea intersecțiilor.

Cristian Stan, primarul municipiului: Este o investiție de aproximativ 13 milioane lei, prin care această intrare în municipiul Târgoviște este reabilitată, modernizată. Vorbim de întregul tronson dintre comuna Ulmi și sensul giratoriu de la centura municipiului Târgoviște, aproximativ 30.000 mp de asfalt. Este un proiect realizat în parteneriat între Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, Primăria accesând, pentru o treime din valoarea acestei lucrări, Programul Județean de Dezvoltare Locală. (…) Facem toate eforturile ca, până la debutul anului școlar, să închidem măcar la nivel de 2 straturi din 3.

Corneliu Ștefan, președintele CJD: Este cel mai mare proiect finanțat, în 3 ani de zile, prin PJDL. Am gândit, împreună cu dl primar, această lucrare, ținând cont că este cea mai importantă arteră de intrare în municipiul Târgoviște, bineînțeles, coroborat cu DN 71 – după cum bine știți, în perioada următoare vor începe lucrările pentru reabilitarea și modernizarea drumului Târgoviște – Bâldana la 4 benzi.

Valoarea totală a proiectului este de 13.727.641,24 lei T.V.A. inclus, din care suma de 9.509.627,21 lei, cu T.V.A, va fi suportată de către municipiul Târgoviște, iar suma de 4.218.014,03 lei, cu T.V.A, este asigurată de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.