Valeriu Munteanu (AUR): PSD nu dă nimic gratis; o să scoată și pielea de pe cei din PNL pentru favorul comasării (declarații)

Vicepreședinte al Alianței pentru Unirea Românilor la nivel național și coordonator AUR Dâmbovița, Valeriu Munteanu crede că iminenta decizie privind comasarea alegerilor va veni cu un cost suplimentar aspru pentru PNL. Liberalii vor fi nevoiți să „plătească” favorul pe care PSD îl face acceptând aducerea împreună a alegerilor europarlamentare cu locale (dorită cu insistență de PNL):

PSD nu le dă nimic gratis celor de la PNL. PSD nu dă la nimeni nimic gratis și o să scoată și pielea de pe cei de la PNL. Din păcate suferă și românii în acest sens. PNL a venit cu o propunere și negociază exact ca în Piața 1 Mai: ei au zis că vor alegeri comasate, iar PSD le pune alte zece condiții, să aibă liste comune, să-l susțină pe dl Ciolacu la funcția de președinte al țării, ca tot PSD să dea în primii doi ani de mandat al președintelui primul ministru și, la sfârșit, or să rămână acolo niște fărâmituri și-o să le dea celor de la PNL.

Din păcate, președintele Iohannis, care supraveghează democrația din România în baza mandatului pe care îl are, în așteptarea unei sinecuri de la Uniunea Europeană sau de la orice altă instituție europeană, este impasibil la acest proces.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.