Vernisaj: Expoziție impresionantă de pictură în foaierul Cinematografului „Independența” (galerie)

Primăria Municipiului Târgoviște și Teatrul Tony Bulandra organizează, în perioada 1 decembrie 2021 – 1 februarie 2022, expoziția  de pictură a artistului clujean Valentin CODOIU.

Deschiderea oficială a avut loc, astăzi, la Galeria de Artă din foaierul Cinematografului Independența, în prezența artistului, a primarului și viceprimarilor municipiului și a directorului Teatrului Tony Bulandra, Mc Ranin.


Activitatea prolifică de atelier și un susținut efort creativ i-au permis lui Valentin Codoiu să expună bogata sa producție artistică în muzee și galerii de artă din țară și străinătate, participând, de-a lungul anilor, la importante expoziții de grup, saloane naționale și internaționale de artă, simpozioane și tabere de creație. Proiectele personale ale artistului s-au concretizat în expoziții găzduite de simezele unor muzee și galerii din București, Cluj-Napoca, Bistrița, Dej, iar în plan extern la Paris, Le Reincy (Franța), Milano, Amsterdam, Lisabona, Florida (SUA).

Expoziția poate fi vizitată gratuit, în perioada 1 decembrie 2021 – 1 februarie 2022, în intervalul orar 11:00 – 17:00, de luni până duminică inclusiv.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.