Veste bună pentru târgovișteni: Fără parcări cu plată în municipiu! Primăria preia administrarea parcărilor de la AITT!

cristian stan 4

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a anunțat astăzi că Primăria a ajuns la un acord cu Asociația Investitorilor Transport Târgoviște (AITT), operatorul care are în concesiune parcările cu plată din oraș, pentru ca acestea să revină în administrarea municipalității, eliminându-se taxa existentă. Pentru târgovișteni, vestea este excelentă, nemaifiind nevoiți să plătească parcare, de exemplu, dacă se duc la Direcția de Finanțe sau la Primărie.

Cristian Stan: La acest moment, vă pot spune că am ajuns la un acord cu cel care este concesionarul parcărilor cu plată din municipiul Târgoviște, astfel încât parcările urmează să revină administrației publice locale, gestionarea parcărilor urmează să fie făcută de către Primăria municipiului Târgoviște prin unul din serviciile specializate. (…) Astăzi voi promova un proiect de hotărâre pentru ședința de consiliu local de vineri, având ca obiect modificarea contractului de concesiune și eliminarea din cuprinsul acestui contract a Anexei nr. 5 referitoare la parcări. (…) Eu sper ca până vineri să fie retrași operatorii de la parcări. (…) Niciunul din oamenii care lucrează acum pe aceste parcări nu va rămâne fără loc de muncă. Ei sunt oameni care au fost preluați de la municipalitate și urmează să se întoarcă la municipalitate.

Cele 17 parcări care erau date în concesiunea AITT și care vor reveni în administrarea Primăriei:

13335422_1260172130667138_983426151_n

Istoric: În anul 2009 a fost încheiat contractul de concesiune cu AITT pe o durată de 44 de ani. Redevența încasată de Primărie era de 1.593 lei/lună.

 Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

  1. Florin says:

    Ce le-a promis in schimb celor de la AITT? Că doar nu erau fraieri să renunțe gratis la așa pomană.

  2. Nicolae says:

    Tin sa va anunt pe aceasta cale ca parcarile sunt concesionate in urma unui contract semnat intre Primaria Targoviste si asociatia AITT. Din pacate cei de la AITT nu au renuntat la contract iar toata poveste este doar un zvon aruncat pe piata. Cum poti tu primarie sa renunti la un contract fara sa fie de acord si cealalta parte? Decizia poate fi luata doar de un judecator care sa spuna da sau nu. Restu povesti. O sa vedeti ce se va intampla, absolut nimic.
    O zi buna.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.