Veste importantă: A fost desemnat câștigătorul contractului de proiectare și execuție DN 71 Bâldana – Târgoviște pe 4 benzi (detalii)

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat, astăzi, câștigătorul contractului de proiectare + execuție a DN 71 Bâldana – Târgoviște (lărgire la 4 benzi). Este, probabil, unul dintre cele mai așteptate proiecte de infrastructură în județul Dâmbovița, investiție care a fost, ani la rând, întârziată/blocată. Pare-se că, de data asta, lucrurile au ieșit, cumva, la lumină.

Executantul este o asociere de constructori turci: ESTA INSAAT SANAYI LOJISTIK VE DIS TICARET ANONIM SIRKETI – S.C. ESTA CONSTRUCTION GROUP S.R.L. – GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, iar costul contractual al activităților de proiectare și execuție este de 869,18 milioane de lei (fără TVA), sumă asigurată din fonduri europene. Drumul va fi reconfigurat pe 4 benzi de circulație, pe o lungime de 44,13 km. În proiect intră și construirea a 4 poduri.

„După ce vom semna contractul, Asocierea de constructori turci , trebuie să finalizeze lucrările în 34 de luni”, a declarat directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.

La rândul său, președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, se arată optimist: „Proiectul, atât de așteptat de un județ întreg, este încă o reușită care se datorează eforturilor noastre, precum și bunei colaborări pe care o avem cu Ministerul Transporturilor și echipa condusă de ministrul Sorin Grindeanu. Iată că promisiunile pe care le-am făcut împreună cu Sorin Grindeanu, la sfârșitul anului trecut, devin o realitate”.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.