Veste uriașă pentru Dâmbovița: Guvernul a atestat Peștera – Padina ca STAȚIUNE TURISTICĂ DE INTERES NAȚIONAL (document)

padina - pestera

Una dintre cele mai mari vești din ultimii ani pentru județul Dâmbovița vine de la Guvernul României. În ședința de astăzi, a fost adoptată „hotărârea pentru aprobarea atestării unor localităţi sau părţi din localităţi, ca staţiuni turistice de interes naţional sau local şi pentru modificarea anexei nr.5 la Hotărârea Guvernului nr.852/2008 pentru aprobarea normelor şi criteriilor de atestare a staţiunilor turistice”.

La art. 1 – atestarea stațiunilor turistice de interes național – figurează și zona Peștera – Padina, comuna Moroeni județul Dâmbovița (vezi proiectul de hotărâre).

Proiectul care astăzi devine realitate a fost inițiat și susținut de președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, împreună cu toată echipa de parlamentari și reprezentanți ai administrației publice județene și locale. Noua investiție va determina transformarea zonei montane și dezvoltarea accelerată: hoteluri, pensiuni, pârtii de schi, trasee de schi fond, instalații de transport prin cablu și toate infrastructura specifcă.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.