Victor Ponta felicită PSD Dâmbovița pentru rezultatul de duminică: Înseamnă că suntem în direcția bună și că rezultatul din 2012 n-a fost o întâmplare!

CExN-al-PSD-29.05-7

S-a întâmplat astăzi ședința Comitetului Executiv Național al PSD, acolo unde s-au reunit liderii social-democrați de la București și din teritoriu pentru o analiză a rezultatelor de la europarlamentare. Analiza a însemnat, mai degrabă, un discurs de felicitare al președintelui PSD, Victor Ponta, care a ținut să mulțumească organizațiilor partidului pentru cel mai bun scor din istorie. Din nominalizările evidențiate n-a lipsit Dâmbovița, unde PSD a obinut 50,31%, clasându-se pe locul 5 la nivel național:

…Și, în mod special, că nu uit, Dâmbovița, unde înseamnă că suntem în direcția bună și că rezultatul din 2012 n-a fost o întâmplare.

Când amintește de rezultatul din 2012, Victor Ponta se referă la câștigarea, în luna iunie, a președinției Consiliului Județean de către Adrian Țuțuianu, victorie care a netezit drumul succesului de la parlamentare: toate colegiile câștigate de PSD!

La ședința Comitetului Executiv a participat, din partea județului, președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Onoare muncii!

CExN-al-PSD-29.05-10

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.