Victor Ponta, primele declarații despre o eventuală venire a lui Adrian Țuțuianu la Pro România!

Liderul Pro România, Victor Ponta, a avut astăzi, la Târgoviște, o întâlnire cu lideri ai filialei județene Dâmbovița. Vizita vine într-un moment oportun pentru formațiunea fostului premier, în condițiile în care, în județ, PSD traversează o perioadă extrem de confuză după eliminarea președintelui Adrian Țuțuianu.

În context, este cotată cu șanse foarte mari venirea lui Țuțuianu la Pro România, mutarea care ar reseta jocurile politice în județ și la nivel național. Despre această mutare a fost întrebat și Victor Ponta:

Adrian Țuțuianu o să vă spună el. Nu pot să vorbesc eu în numele lui. Am vb cu dl Țuțuianu – în afară de Dragnea și Dăncilă vorbesc cu toți pesediștii – și i-am spus un singur lucru: dacă mai vrea să facă politică – și cred că vrea și e bun pentru politică – în niciun caz nu poate să se ducă la PNL sau la USR. Închipuiți-vă cum eu, Ponta, Daniel Constantin ne duceam în armata lui Orban sau Barna. Chiar că ne pierdeam respectul oamenilor. (…) Dacă va dori să facă în continuare politică și cred că e un om de stânga, social-democrat, evident că Pro România e singura alternativă. Când va lua decizia, dacă o va lua și în ce direcție sunt convins că o va anunța domnia-sa.

Ponta a mai spus că discută cu mulți social-democrați din județ și că este atent la perioada de „frământare” prin care trece PSD Dâmbovița.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.