VIDEO: Ceva mai jenant nu există :( Inspector școlar general, incapabil să lege coerent câteva cuvinte la deschiderea anului școlar

A devenit, dintr-o marcă prezidențială publicitară, un slogan de batjocură. Iar ceea ce s-a întâmplat la Târgoviște, la deschiderea anului școlar, cu inspectorul școlar general eșuând lamentabil în efortul de a rosti coerent o propoziție, nu reprezintă decât (încă) un episod din această glumă proastă denumită prețios „România educată”.

Adriana Tudose este inspector școlar general al IȘJ Dâmbovița, numită recent. Iar ce vedeți mai jos este efortul (aproape supraomenesc) de a rosti un mesaj în deschiderea anului școlar la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște:

Preacurcenici părinți, domnule primar, doamnă prefect, domnilor deputați, stimată asistență, dragi părinți, stimați… dragi elevi… Mă bucur foarte mult și sunt onorată să mă aflu astăzi, aici, la Seminarul Teologic Ioan… Sfântul Ioan Gură de Aur; mă onorează această prezență și… …sunt foarte… … în primul rând sunt foarte emoționată să mă aflu aici…  Ăăă… Școala este… un… mijloc prin care noi… Școala este un reper… care formează personalități solide, de aceea ăăă… vreau să vă spun că diversitatea este una dintre… principiile care stau la baza educației. Ăăă… cadrele didactice au… au… ăăă… Vă rog să mă scuzați…

În mod firesc, dna Tudose ar trebui să-și dea demisia ori să fie demisă, dacă mai există un grăunte de respect față de… oricine. Altfel, asumarea, pe mai departe, a acestui personaj și eventualele încercări grotești de a-i găsi scuze vor deveni la fel de revoltătoare ca și numirea, din capul locului, în această funcție.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.