VIDEO: Cristian Stan, președinte PSD Târgoviște – Dansul pinguinului!!!

Snapshot 2 (08.03.2014 14-28).jpg

Am stat ceva vreme să ne alegem cuvintele pentru frumusețea de clip de mai jos. Nu ne-a ieșit decât: Așa cevaaa!!! Deci așa ceva!!!

Momentele în care președintele PSD Târgoviște, Cristian Stan, conduce o coloană de femei pe Dansul Pinguinului, s-au petrecut aseară, în toiul petrecerii de 8 Martie. SPEECHLESS!

.

Pe lângă jocul de glezne și șold de mai sus, social-democratul a încins și două rânduri de „El Meneaito”, să fie treaba-treabă. Enjoy:

 

Comentarii

comentarii

6 Comentarii

 1. Ion Cosmin says:

  Credem si noi ca in prag de alegeri le place si ciuleandra. Ce le mai place sa se dea in stamba de focul popularitatii

 2. Madalina says:

  Nu va fie cu suparare, d-le Ion Cosmin, dar cred ca sunteti putin invidios, ptr ca nu va aflati dumneavoastra in mijlocul atator doamne si domnisoare minunate! 🙂

 3. Cristina says:

  Frumoasa atitudine are domnul Cristian Stan cand danseaza.Dar cred ca mi-ar fi placut mai mult sa-l vad la un vals cu o doamna(domnisoara).S-ar fi potrivit mai bine cu tinuta pe care a purtat-o.
  Dansul Pinguinului sau El Meneaito in costum si cravata…………………Nu da prea bine.
  Oricum,pentru activitatea sa,merita toata admiratia.Succes !

 4. dragos negoescu says:

  desigur,s-ar fi potrivit mai bine sa faca ceva… de dans… e toata romanica satula timp de vreo 10 ani cum ne canta pdl-ul…bine,nu e cine stie ce diferenta,doar pd-l-ul s-a format din al luii roman(care stim ce-a fost) si-o parte din pnl…cam astia-s ei..
  tot mafiotii din psd…

 5. costin marinescu says:

  Tara arde si baba (ele) se pieaptana! Lumea moare de foame in DB,si psd-ii danseaza.

 6. Spataru Ioan Cristian says:

  Articolul este despre primar. Nu primarul Dambovitei ci primarul Targovistei. Iar rolul primarului nu este sa ne dea de mancare ci sa administreze bine orasul. Ceaa ce si face, si ar face si mai bine daca insedintele consiliului local nu s ar mai pune piedici PSD ului…

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.