Vlăduț Niculae explică ce înseamnă nivelul următor de dezvoltare pentru comuna Aninoasa: Depășim nivelul de asfalt, șanț, chestiuni limitate!

Primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae, a vorbit, astăzi, într-o conferință de presă, despre felul în care vede evoluția localității pe următorii ani, în condițiile în care, vorbim, totuși, despre una dintre cele mai dezvoltate comunități din județ. Edilul spune, însă, că viziunea sa propune o localitate care să atingă un nivel superior de confort și oportunități, adică ceva mai mult decât elementarele asfaltări, reabilitări etc.

Vlăduț Niculae:

Proiectul pe care l-am pregătit împreună cu echipa propusă pentru Consiliul Local se numește „Aninoasa, tot înainte”. El prevede, de fapt, o comunitate care să reușească să treacă la nivelul următor cu proiecte care, desigur, să poată fi realizate succesiv, pentru că este o meteahnă veche în care se spune că mai întâi se asfaltează și apoi se introduce canalizarea, întâi se dotează o școală și apoi se reabilitează. Încercăm să nu facem astfel de demersuri populiste și încercăm să ne asumăm și lucrurile pe care putem să le facem într-un moment, dar și cele care necesită puțină așteptare.

Aninoasa la nivelul următor înseamnă, cumva, următorul lucru: Da, avem o școală care funcționează foarte bine, o școală care este dotată, în care copiii, în ultimii 3 ani, pentru prima data în ultimul deceniu, au început să se întoarcă de la școlile din Târgoviște. Dar, e nevoie la Școala Aninoasa de o sală de sport, e nevoie de o extindere a școlii, e nevoie întotdeauna de ceva mai mult decât avem în momentul de față.

Vom avea, în proporție de peste 90%, drumurile asfaltate și reabilitate în comuna Aninoasa. Dar, e nevoie și de o pistă de biciclete, e nevoie și de un trotuar pentru cetățeni, e nevoie de mai mult. Cumva, trebuie să depășim acest nivel de asfalt, șanț, chestii care să fie oarecum limitate.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.