Vulcana-Pandele: Altă soluție pentru localitate / pe primarul în funcție nu l-a urmat niciun consilier din actuala echipă

Situație inedită în comuna Vulcana-Pandele. Partidul Social Democrat a decis să meargă în aceste alegeri cu un alt candidat (George Rotaru) decât primarul în funcție (Vasile Radu). Decizia a venit ca urmare a faptului că edilul n-a performat în actualul mandat și, pe cale de consecință, sondajele îl arătau foarte jos în opțiunile localnicilor. Conducerea PSD a luat decizia de a nu-l mai susține, mergând pe varianta tânărului George Rotaru (36 ani), consilier local, care activează de mai bine de 15 ani în mediul privat.

Ca încercare de salvare, Vasile Radu a apelat la PNL pentru a-l susține în candidatură (liberalii nu aveau, oricum, vreo soluție). Ineditul acum apare: deși primar în funcție și, se înțelege, om cu oareșce influență în comună, NICIUN CONSILIER LOCAL PSD nu l-a urmat pe edil. Mai mult, omul nu a reușit să rupă nimic din întreaga organizație PSD Vulcana-Pandele, semn că ceva era greșit rău în combinația dintre persoană și partidul majoritar la nivelul comunei. Să fii primar și să nu te urmeze absolut nimeni e o premieră și închide orice fel de explicații.

Altfel, candidatul PSD evidențiază ca probleme majore de rezolvat în perioada următoare:

Din păcate, mai avem străzi în comună care nu beneficiază de apă potabilă. (…) Infrastructura de apă uzată este, de asemenea, așteptată de locuitorii comunei, extinderea rețelei de gaz, asfaltarea drumurilor care au infrastructura de apă și canal.

La învățământ, oamenii sunt extrem de revoltați, pentru că avem un proiect de reabilitare și extindere a Școlii din Vulcana-Pandele început în 2019 și care, nici până la acest moment, nu este finalizat. La fel, școala din Gura Vulcanei, va trebui să găsim surse de finanțare pentru a o reabilita. (…) De asemenea, locuitorii își doresc să luăm în calcul realizarea unu after-school. 

Echipa de consilieri propusă de George Rotaru are o medie de vârstă de 44 de ani.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.