Zilele Toamnei – decor și bogății de toamnă la Pucioasa, 21-23 octombrie!

pucioasa-zilele-toamnei-1

Orașul Pucioasa a îmbrăcat, pentru acest week-end, hainele unei sărbători autentice adecvate anotimpului. Organizate pentru prima dată aici, „Zilele Toamnei” au îmbogățit Piața Centrală a orașului cu standuri de legume și fructe ale producătorilor zonali, mustărie și flori de sezon. Decorul superb și spectacolele pregătite întregesc un tablou frumos de toamnă și dau viață unui oraș care avea și are nevoie de cât mai multe evenimente de gen.

Alături de primarul Constantin Ana și viceprimarul Dan Sprinceană, au fost prezenți astăzi, la Pucioasa, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Adrian Țuțuianu, vicepreședintele Corneliu Ștefan, consilieri județeni și locali, șefi de instituții deconcentrate.

În cadrul evenimentului, astăzi și mâine vor avea loc mai multe spectacole pe Platoul Pieței Centrale. Vor urca pe scenă, printre alții: Ansamblul de dansuri populare „Junii Valahi” ai Centrului Cultural „I. Al. Brătescu-Voinești” Pucioasa, Trupa Haiducii și Enjoy Band.

Onoare muncii!

pucioasa-zilele-toamnei-2 pucioasa-zilele-toamnei-3 pucioasa-zilele-toamnei-4 pucioasa-zilele-toamnei-5 pucioasa-zilele-toamnei-6 pucioasa-zilele-toamnei-7 pucioasa-zilele-toamnei-8

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.