ZIUA ALEGERILOR: Bani oferiți alegătorilor la ULMI din partea candidaților PSD (comunicat PRO ROMÂNIA)

Comunicat de presă

PRO România Dâmbovița sesizează practici electorale plasate în afara legii, desfășurate în comuna Ulmi, înteprinse de către Tița Bogdan, candidat al Partidului Social Democrat la funcția de primar al comunei Ulmi, Județ Dâmbovița și Păun Cosmin, candidat la funcția de consilier local al comunei Ulmi, care, fie direct, fie prin intermediul altor persoane, oferă sume de bani alegătorilor comunei Ulmi cu scopul de a vota la alegerile din 27 septembrie 2020, candidatul la funcția de primar și candidații la funcțiile de consilier local/consilier județean/președintele consiliului judetean Corneliu Stefan, toți din partea Partidului Social Democrat.

Menționăm faptul că au fost încălcate prevederile art. 386 (1) Cod Penal :

„Oferirea sau darea de bani, de bunuri ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidați ori un anumit candidat se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.”

Cerem de urgență sesizarea organelor abilitrate să ia măsurile ce se impun, cât și conducerii Partidului Social Democrat Dâmbovița să înceteze cu practicile ilegale și cu bătaia de joc la adresa dâmbovițenlor!

Rușine PSD!

Biroul de presă al PRO ROMÂNIA Dâmbovița

comentarii

Scrie un raspuns

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.