FOTO: S-a mâncat rahat la conferința de presă a PNL Dâmbovița!

Pozele vorbește!

Vorbim și noi mâine, poimâine despre rahatul cu care ne-a tratat dl Volintiru. Pe moment, suficient!

DSC_0156 DSC_0157 DSC_0159

Comentarii

comentarii

12 Comentarii

 1. enache lucian says:

  Putem interpreta (subliminal ) oferta in mai multe feluri:
  – presa e bine sa nu manance rahat
  – rahat cu apa ( Aninoasa ) poate fi un desert pentru presa
  – cine a descoperit rahatul din apa (Aninoasa) are dreptul si la desert
  -au dreptul si politicienii sa manance rahat.
  – nu todeauna rahatul te strica la stomac
  – suntem un partid sarac nu ne permitem decat rahat.
  – suntem un partid care ne dorim sa fim populari de aceea in anumite situatii propunem presei sa manance rahat.
  -uitativa ce rahat de presedinti am avut – .Stoica, Stolojan, Tariceanu (trei doamne si toti trei tradatori ! )

  • in limba romana se spune „suntem un partid care-si doreste”, nu „suntem un partid care ne dorim”, cetatene!

 2. Un tradator says:

  Si tu faci parte din guerila digitala a partidului ?

 3. Maria Cazacu says:

  Bine ca stim cine manaca la propriu in Dambovita si Targoviste ( RAHAT alimentar ). A fost invitat si domnul TERACOTA ? Pentru ca am vazut ca au pe masa RAHAT si APA ( nu cu fonduri europene ) adusa se pare de la Bucuresti ca si directorii la apa. :):):):) stie Domul Volintiru

 4. marius pardu says:

  Eu cred că bărbosul ăsta cu fata suspecta e mult mai periculos decat sa manance rahat. A dus pnl intr-o epoca la care nu se gandeau nici cei mai nenorociti comunisti ca vor ajunge. Sper ca e mandru de a nenorici principiile unui partid istoric.

 5. Victor Vasuta says:

  PNL Dambovita era un partid de oameni de mare caracter. Profesori, doctori, arhitecti, oameni de cultura. La acest moment echipa Volintiru a adus PNL in situatia nu comunista…in epoce aceea mai gaseai oameni de calitate…in situatia unei grupari in care s-au aciuiat toti migratorii politici din Dambovita care au trecut pe „n” partide. Au distrus tot sensul cuvantului LIBERAL. Urmarind actiunile acestor mafioti in ultima luna , am ajuns la concluzia ca sunt capabili sa submineze economia nationala pentru satisfacerea poftelor politice si economice ale unui grup restrans. Iau cu asalt ca si un comando bine organizat – ziare, televiziune, regizori, scenaristi, zvonuri, panica in randul populatiei, numar mare de inbolnaviri, oameni si caractere terfelite etc – o inteprindere de interes local, ajung in situatia de a o distruge sa puna mana pe ea ca vulturi pe starv. Nu au pic de rusine , decenta si dorinta de a construi ceva in orasul asta si judetul asta. Doar sa distruga, sa ponegreasca si sa minta dar de fapt ei in spate urmaresc interese personale a unor domni liberali debarcati de la conducerea companiei care au incasat salarii nesimtite stabilite de organele de control. UNUI OM VENIT DIN BUCURESTI NU O SA II PESE DE NOI TARGOVISTENII. NU URMARESTE DECAT INTERESUL UNUI GRUP SI AL LUI PERSONAL. OAMENI BUNI TREZITI-VA. ANALIZATI BINE CINE SUNT ACESTI INDIVIZI CARE IN VIATA LOR NU AU FACUT NIMIC PENTRU COMUNITATE.

  • Ce sa mai spui ca la judet au iesit in fata cu regele porcar, un casanova de doi bani care si-a alungat familia si si-a cumparat o amanta cu o vila de un milion de euro si un mercedes de 120 de mii de euro. Astia sunt oamenii noului PNL, nimic moral, nimic de calitate fara cultura. Pacat ca sa distru acest partid!

 6. claudius says:

  mai bina mananci rahat turcesc la masa pnl, decat, sa bei rahat ( cacat ) la robinetul psd….e mai convenabil

 7. Mihai Butucea says:

  Era bine daca era rahat turcesc claudius dar este rahat de Bucuresti adus in Targoviste politic sau de catre politicieni. Intre a confunda RAGC cu PSD se pare ca esti unul dintre cei care digeri rahatul de Bucuresti. NOTA:Rahatul turcesc are alta forma, aspect si consistenta. Cel din imagine este un rahat produs in fabricile din Bucuresti.

  • China White says:

   Păi poate ne spuneți și nouă atunci cine a numit de exemplu directorii de la RAGC în epoca în care în loc să curgă lapte și miere la robinete, curgea căcat și rugină… Căcat pentru care plătim aproape cel mai scump preț din țară… A, și apropo, în România, numirile la companiile unde curge banul public peste căpușele statului la robinete nu se fac politic, nu?

 8. gedadaos says:

  Rahatul la rahati trage, dupa miros, mon cher, dupa miros….

 9. ce cauta stolojan pe afisul din spate?
  Securist tradator de partid si de tara care nu a facut nimic pentru orasul nostru.
  Fost FSN-ist ca apoi sa fie de dreapta si sa tradeze dreapta. Trebuie schimbat afisul. Si gluma cu rahatul este de c*cat

  Onoare muncii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.