1 Mai la Complexul Turistic de Natație Târgoviște: fotbal, tenis, baschet, aerobic, jocuri pentru copii și concert! (program complet)

watermarked-cristian stan - catalin radulescu - monica ilie

Primăria municipiului Târgoviște cheamă târgoviștenii să-și petreacă ziua de 1 Mai la Complexul Turistic de Natație. Devenit pentru prima dată gazdă pentru această sărbătoare, Complexul va oferi un program recreativ pentru toate vârstele și gusturile, sport, mișcare, distracție și muzică live.

Au fost astăzi la fața locului, pentru a prezenta evenimentul, primarul Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, directorul Comolexului – Eugen Pătrașcu. Se așteaptă o însuflețire fără precedent a locației, având în vedere momentele din program și faptul că se pot folosi toate oportunitățile pe care CTN le oferă.

Cristian StanVor fi câteva ore agreabile și vor fi implicate toate facilitățile pe care Complexul le oferă, de la concursuri de înot, meciuri de baschet și de tenis, turneu de mini-fotbal și concert. Este pentru prima dată când se organizează aici ziua de 1 Mai și sper să fie o alternativă foarte bună pentru târgovișteni, cu un program variat, dedicat tuturor vârstelor și preferințelor.

PROGRAMUL COMPLET:

Flyer 1 mai-page-001 Flyer 1 mai-page-002

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.