A fost inaugurat sediul UNPR din Titu (foto, declarații)

foto2

Mai acum o lună, președintele UNPR Dâmbovița prezenta ca pe un succes veritabil faptul că a atras în Uniune toată organizația PNG din orașul Titu, în frunte cu președintele Viorel Ghiță. În termeni corecți, ce mai rămăsese din PNG, o filială care s-a confundat, practic, cu numele actualului viceprimar PSD, Vlad Oprea.

Și ca să ne arate că transpiră și nu stau degeaba, unpr-iștii au inaugurat ieri sediul din Titu, în prezența președintelui de la județ – Marian Radu, a celui de la Târgoviște – Cezar Frățilă. Bașca invitat special, frate de alianță – deputatul PSD Ionuț Săvoiu (colegiul Titu).

Marian Radu: Ne bucurăm foarte mult că am deschis și am inaugurat acest sediu. Prima dată când l-am prezentat pe domnul Ghiță mi-a promis că cel puțin 600 de voturi va aduce din partea UNPR Titu. Astăzi a mai plusat puțin, a spus că cel puțin 700 de voturi, după evaluarea făcută în ultima săptămână.

Ionuț Săvoiu: Vreau să vă urez succes, mai ales că începe o campanie electorală foarte importantă, în care alianța PSD – UNPR – PC trebuie să demonstreze că România are o opțiune de centru stânga, România are nevoie de susținere la Bruxelles pentru programele susținute de noi în vederea reorientării politicii europene. Ăsta e, de fapt, principalul mesaj: ne trebuie la Bruxelles europarlamentari care să se îngrijească și de oameni, și de problemele lor.

Onoare muncii!

foto1 foto3

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.