Abordare nouă pentru Centura municipiului: 5 loturi, 5 contracte!

Cristian Stan, primarul municipiului:

Una dintre problemele mari in ceea ce priveste infrastructura municipiului Targoviste este pe cale sa devina amintire!

Astazi, am semnat toate cele 5 contracte de executie de lucrari care vizeaza modernizarea si reabilitarea drumului de centura al Municipiului Targoviste.

Noua strategie de contractare aplicata si impartirea in 5 loturi a proiectului a fost determinata de necesitatea de a se lucra simultan, de catre mai multi constructori, astfel incat investitia sa avanseze foarte rapid.

Termenele de executie sunt cuprinse intre 6 si 12 luni (cazul loturilor care cuprind pasaje si poduri rutiere), iar lucrarile vor debuta in cateva zile.

Tot astazi, am semnat si contractul de asociere dintre Municipiul Targoviste si Consiliul Judetean Dambovita, asociere prin care Consiliul Judetean Dambovita, reprezentat de catre domnul presedinte Alexandru Oprea, intelegand importanta demersului nostru, contribuie cu suma de 3.000.000 lei la realizarea proiectului mentionat.

Doresc sa ii asigur pe toti targovistenii ca vom face tot ceea ne sta in putinta pentru a duce la bun sfarsit zecile de investitii aflate in derulare in municipiul Targoviste in acest moment, in vederea asigurarii unei dezvoltari accentuate si durabile a orasului in care ne-am nascut, traim si ne crestem copiii.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.