Acasă, la Târgoviște! Ministrul Apărării Naționale: Particip de o lună la diverse activități, dar astăzi am avut cu adevărat emoții!

ziua imnului 2017 (5)

Ministrul Apărării Naționale, senatorul dâmbovițean Adrian Țuțuianu, a fost prezent astăzi, la Târgoviște, la festivitatea dedicată Zilei Imnului Național (vezi galerie foto). Este prima ceremonie de acest fel la care ministrul participă în județ, de la preluarea portofoliului. De altfel, după festivitate, ministrul a oferit câteva declarații, mărturisind că momentul l-a marcat:

Particip de o lună la diverse activități, manifestări cu caracter militar și, sigur, am avut puțin trac la primele, dar astăzi am avut cu adevărat emoții. E foarte greu să fii la tine acasă și să încerci să te comporți foarte corect din punct de vedere al protocolului.

Am fost de dimineață la București, la Ziua Imnului Național, dar am ținut să avem o manifestare cu totul specială aici, la Târgoviște, pe de o parte pentru că, în calitate de ministrul al Apărării Naționale, am posibilitatea să aduc aici Regimentul de Gardă – este o chestiune înscrisă în protocol și, în al doilea rând, pentru că am dorit să inaugurăm Piața „Mihai Viteazul” cu un ceremonial cu totul deosebit. Și cred că am eușit acest lucru. Am cinstit imnul național, l-am cinstit pe Mihai Viteazul și, în același timp, am dat și o notă de apreciere primarului municipiului Târgoviște pentru efortul de a reabilita această piață.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.