ACL Dâmbovița: Nereguli la Dragomirești, Ludești și Răzvad!

sigla acl

Alianţa Creştin Liberală Dâmboviţa condamnă modul agresiv, nedemocratic şi ilegal în care PSD s-a comportat pe tot parcursul zilei. Alegătorii din întreg judeţul au fost supuşi unor presiuni imense din partea primarilor, viceprimarilor, directorilor de instituţii şi liderilor social democraţi, care – după 25 de ani de democraţie – nu au înţeles rostul şi rolul unor alegeri libere.

  • ACL a sesizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi Biroul Electoral Judeţean cu privire la faptul că în comuna DRAGOMIREŞTI un grup numeros de social-democraţi, coordonaţi de primarul condamnat definitiv Vlădulescu Dragoş, abordează cetăţenii, chiar în faţa secţiei, îndemnându-i să voteze candidatul Victor Ponta. Totodată, cetăţenii au fost aduşi la urne, fiindu-le oferite sume de bani în schimbul exercitării votului. Grupul de presiune al PSD a proferat injurii şi ameninţări la adresa reprezentanţilor ACL, aşa cum rezultă şi din înregistrările realizate la faţa locului, pe care le ataşăm.
  • Situaţii similare s-au semnalat şi în comuna Ludeşti, dar şi în Răzvad, unde afişe cu Victor Ponta se aflau chiar pe gardul secţiei de votare.

Departamentul de comunicare ACL Dâmbovița

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.