Acuzații dure de la Târgoviște: Guvernul „Matrioșka” – slugi ale lui Dragnea și oameni aflați la limita alfabetizării!

PMP Dâmbovița a primit astăzi vizita secretarului general adjunct la nivel național, Ioana Constantin. Alături de președintele filialei, Liliana Nițu, Constantin a susținut o conferință de presă în care a lovit din toate părțile în Guvernul Dragnea – Dăncilă.

Câteva declarații:

Guvernul este format din slugi ale lui Dragnea și oameni aflați la limita alfabetizării.

Este foarte grav că am ajuns să fim o țară condusă de Dragnea, Iordache, Vâlcov, Dăncilă, dar o țară în care Guvernul României este făcut și desfăcut după bunul plac al CEx-ului PSD.

Dl Dragnea e un om bolnav de putere, pe contrasens în acest moment, interesat doar de hărțuirea justiției. Noi asistăm, de 2 ani încoace, la un război total între Dragnea și instituții ale statului, care au fost hărțuite rând pe rând, decredibilizate și, cele mai multe dintre ele, umilite pentru că au ajuns să aibă în funcție niște slugi de-ale lui Dragnea.

Economia României nu poate funcționa după slide-urile lui Darius Vâlcov, după lucrurile pe care și le imaginează Darius Vâlcov. (…) În această situație suntem, cu niște marionete, un guvern de tip „Matrioșka” – se vede doamna Dăncilă, dar în interior sunt toți: Dragnea, Vâlcov și alții.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.