Acuzații și reacție! Președintele PSD Târgoviște răspunde ACL: Manifestări disperate ale unor perdanți previzibili!

cristian stan - restante taxe habitat

ACL Dâmbovița:

În municipiul Târgoviște, la secțiile de votare 19, 20, 21, 22 și 23, aflate în incinta Liceului Tehnologic ”Constantin Brâncoveanu”, numiții Robu Cezar și Cristian Focsan, membri ai PSD, îi amenință pe cetățeni, pentru a-i determina să voteze candidatul Victor Ponta. Totodată, Cristian Stan, președinte PSD Târgoviște și Eugen Pătrașcu, consilier local municipal PSD, au intrat fără drept în toate secțiile de vot din municipiul Târgoviște, cu scopul de a influența desfășurarea procesului electoral.

PSD Dâmbovița

Președintele PSD Târgoviște, Cristian Stan, consideră drept minciuni și manipulări ordinare pozițiile publice exprimate de ACL cu privire la desfășurarea procesului de vot în municipiul Târgoviște:

Singura secție în care am intrat astăzi este secția nr. 43 în cadrul căreia mi-am exprimat dreptul de vot. Sunt revoltat de mizeriile pe care ACL Dâmbovița le aruncă în spațiul public și nu traduc aceste gesturi decât ca manifestări disperate ale unor perdanți previzibili. E păcat că se recurge la dezinformări jenante, dar, probabil, cei din ACL vor să ne convingă cu tot dinadinsul că sunt urmași demni ai regimului Traian Băsescu. Sper să-și primească lecția!”

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.