Adrian Rădulescu, atac dur la Vasile Blaga: Se încadrează la hoți și la șmecheri și la bandiți!

adrian-radulescu-pmp

Președintele PMP Dâmbovița, fostul consilier prezidențial Adrian Rădulescu, a șters pe jos astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la Târgoviște, cu șeful PDL, Vasile Blaga. Nervozitatea lui Rădulescu s-a produs după ce, săptămâna trecută, tot la Târgoviște, Blaga ironiza pretențiile PMP de a se prezenta drept un partid cu oameni noi pe scena politică, pomenindu-i pe „noii” Florin Popescu, Adrian Rădulescu sau Elena Udrea. Vezi declarația completă a lui Blaga!

Așa se face că unul din nominalizați, Adrian Rădulescu, și-a dat azi drumul la vorbe cu trimitere la Blaga:

Un om lipsit de caracter, așa îl caracterizez, un politician care se crede mare, dar foarte mic. Și viața va demonstra și, de fapt, a demonstrat, că, de când a preluat partidul, îl tot duce în jos. (…) În orice caz, eu mă simt cu sufletul curat că n-am falsificat niciodată nicio alegere. Ei numai le-au falsificat, le-au furat. Ei se încadrează la hoți și la șmecheri și la bandiți.

Rep: Care ei?

Păi, domnul Blaga, cine?! Clar. N-au furat atunci? Au luat voturile și au fugit cu ele. Ieșea vreodată el președinte? Niciodată nu ieșea președinte la partidul ăla. La alegerile interne mă refer.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Pingback: Adrian Rădulescu, atac la Vasile Blaga: Eșecul PDL i se datorează personal. E un om fără viziune, care gândește îngust!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.