Adrian Țuțuianu: Am greșit când am cedat înlocuirii lui Vlad Oprea. Primarul era supărat că-i luase „fața” în Titu!

psd titu

Se întâmpla în urmă cu 1 an decizia care, la vremea respectivă, a suprins pe foarte multă lume, atât din oraș, cât și din județ: ruperea echipei de la conducerea Primăriei Titu prin forțarea, de către primarul Traian Niculae, a înlocuirii viceprimarului Vlad Oprea. Ce s-a întâmplat ulterior e cunoscut: Vlad Oprea a rămas în continuare în partid, în ciuda deciziei, în vreme ce primarul Niculae a bătut un record de traseism, schimbând 3 partide în 3 săptămâni: PSD – UNPR – PNL!

Astăzi, președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a vorbit în fața membrilor PSD Titu, despre gestul de acum 1 an:

La un moment dat, a venit (n.r. Traian Niculae) să-l schimbe pe Vlad Oprea din funcția de viceprimar. Și-mi pare rău că am cedat atunci! Și am cedat datorită unora dintre colegii mei care-mi spuneau: „Domne, hai să-l lăsăm pe primar, că, totuși, e băiat bun, că nu știu ce…”.

De fapt, ce-avea cu Vlad Oprea: era supărat că-i luase „fața” în Titu, că mergea la întâlniri, că mergea la blocuri, că era noaptea pe stradă, că era foarte activ. Eu am greșit atunci și îmi cer scuze față de Vlad pentru că am cedat discuțiilor pe care le-am avut cu unii dintre colegii mei din partid.

Astăzi, reparăm, într-un fel, această nedreptate. Vlad Oprea n-a greșit cu nimic. Și vă asigur că Vlad Oprea va fi un candidat bun, un primar bun. Este tânăr și energic, este un om care a căpătat pricepere în administrația publică. A lucrat la Primăria Titu, a lucrat, în calitate de consilier al primarului, la Primăria Târgoviște. Deci, a căpătat experiență administrativă suficientă și este un om cu care putem colabora. Cu el am mers la Ministerul Dezvoltării, nu cu Traian, și pentru stadion, și pentru apă, și pentru canalizare, și pentru drumuri, și pentru o grămadă de lucruri care s-au făcut în Titu!

Este un moment al adevărului și dumneavoastră trebuie să-i cunoașteți lui Traian Niculae și fața pe care n-o vedeți în fiecare zi. Noi i-am văzut-o!

PSD Titu a prezentat astăzi lista de consilieri locali cu care va „ataca” alegerile locale din 5 iunie. Candidat pentru funcția de primar este Vlad Oprea.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.