Adrian Țuțuianu: Am un mesaj pentru doamna Viorica Dăncilă…

Mesaje în rafală ale senatorului PRO ROMÂNIA, Adrian Țuțuianu, în ziua în care, la Nucet a venit premierul Viorica Dăncilă, pentru a participa la sărbătoarea Izvorului Tămăduirii, respectiv Ziua Comunei.

Unul dintre aceste mesaje îi este adresat direct premierului și are în vedere întârzierea promisiunilor asumate cu privire la proiectul de căpătâi al județului: DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia. Adrian Țuțuianu îi amintește Vioricăi Dăncilă că a făcut niște promisiuni în urmă cu un an de zile, atunci când a vizitat zona industirală Ulmi, dar că proiectul este condamnat pentru următorii cel puțin 3 ani de zile din cauza lipsei de alocare bugetară. Care alocare s-a făcut chiar în timpul mandatului de ministru interimar al Transporturilor al Rovanei Plumb, președintele de astăzi al PSD Dâmbovița:

Am un mesaj și pentru doamna Prim Ministru, Viorica Dăncilă: Mă bucur că a revenit în județul Dâmbovița, la un an și o lună de la prima deplasare în țară în calitate de premier – în zona industrială Ulmi, la invitația mea. Îmi pare rău, însă, că n-am avut ocazia, astăzi, să-i aduc aminte astăzi de promisiunile pe care le-a făcut dâmbovițenilor și celor care au dezvoltat acea zonă cu privire la Extinderea/modernizarea DN 71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia.

După un an de zile, procedura de achiziție publică este în desfășurare (rodul demersurilor anterioare pe care le-am făcut), însă Rovana Plumb, cap de listă la europarlamentare, ministru prin toate ministerele, ministru al Transporturilor (!!!) la data adoptării bugetului, a avut grijă să îngroape proiectul pentru cel puțin 3 ani de zile. Cum?

📌 Valoarea totală a investiției: 250.647.000 lei
🏴Câți bani sunt alocați în 2019 de dna Rovana Plumb, mare iubitoare de dâmbovițeni cărora le cere votul pe 26 mai? – 20.670.000 lei
🏴Dar în 2020? – 10.509.000 lei
🏴Dar în 2021? – 9.267.000 lei

Și, spălare pe mâini, restul de bani, adică peste 200.000.000 lei, e lăsat pentru după 2022-2023… Adică, oameni buni și doamna Dăncilă, proiectul cel mai avansat al județului este aruncat la gunoi de niște politruci care n-au nicio legătură cu acest pământ.

Sper, totuși, ca doamna premier să citească aceste rânduri. Mai departe…

Mesajul senatorului PRO ROMÂNIA este susținut și de o postare a lui Ionuț Săvoiu, fost administrator public al județului, care arată astăzi cum, la un an de când guvernul a aprobat indicatorii pentru acest proiect, termenul de depunere a ofertelor și inclusiv a valabilității acestora pentru modernizarea si lărgirea la 4 benzi a DN71 pe sectorul Bâldana – Târgoviște s-a prelungit din nou cu mai bine de o lună (vezi document).

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.