Adrian Țuțuianu: Au construit un stat paralel în interiorul PSD Dâmbovița! Acuzații directe

Senatorul Adrian Țuțuianu a susținut astăzi o conferință de presă, care va da multe bătăi de cap și care va agita viața politică dâmbovițeană și națională. O primă notă: este singurul eveniment cu adevărat interesant pe scena politică a ultimelor săptămâni (PSD este absent din comunicarea publică după preluarea de către Rovana Plumb&co., iar celelalte partide nu sunt capabile să producă subiecte consistente).

Țuțuianu a atacat dur actuala „camarilă” care a luat în posesie Organizația PSD Dâmbovița, în frunte cu președintele numit, Rovana Plumb. Între acuzații, sunt unele care o desființează pe ministră și pun într-un context mult mai evident episodul cu înregistrarea lui Țuțuianu de la Găești:

Camarila Rovanei Plumb încearcă să preia prin forță conducerea Organizației Județene și să impună decizii, profitând de mai multe împrejurări:

  • deruta liderilor de organizații locale;
  • caracterul duplicitar al unor membri ai BPJ și președinți de organizații;
  • lipsa de curaj a unora dintre ei;
  • amenințările privind nefinanțarea unor proiecte ale comunităților locale;
  • neînțelegerea de către mulți dintre colegii mei a intențiilor pe care le are această camarilă. Intențiile nu sunt de natură politică, ci de natură economică.

La prima ședință de Birou Permanent Județean, dna Plumb a declarat că este în posesia tuturor înregistrărilor ședințelor BPJ și CExJ din 2018. Deci, înregistrarea de la Găești nu este o excepție, ceea ce ne arată că unii ca Rovana Plumb, Sandu Oprea, Radu Popa, Alin Manole au construit un stat paralel în interiorul PSD Dâmbovița. Deci, noi ne luptăm cu Statul Paralel, dar în interiorul partidului funcționează un stat paralel mai periculos decât cel cu care luptăm. * A doua notă: apare ca noutate numele lui Alin Manole, vicepreședinte CJD, în șirul celor acuzați că s-au dedat la practici de acest fel. Vom reveni asupra sa.

Dna Plumb a interzis desfășurarea oricărei conferințe de presă la partid și la CJ Dâmbovița. N-ați avut până acum o conferință de presă cu ceva substanțial despre județ. Ați avut o primă chestiune în care s-a spus că se dorește unitate. Unitatea a durat până la prima ședință BPJ, când Daniel Comănescu a fost călcat în picioare pentru a elibera locul de președinte CJD.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.