Adrian Țuțuianu, despre „câteva zvâcniri pe care unii încearcă să le hiperbolizeze” (comunicat)

adrian tutuianu

Comunicat de presă

În contextul câtorva zvâcniri pe care unii încearcă să le hiperbolizeze, e nevoie de câteva precizări:

  • Sunt dezamăgit că există colegi care aleg să părăsească Partidul Social Democrat, fără să ofere nicio explicație decentă a acțiunii lor. Din fericire, numărul lor este (și va rămâne) nesemnificativ.
  • Partidul Social Democrat a fost, este și va fi un partid mare, în adevăratul sens al cuvântului. Eventualele nemulțumiri individuale nu pot fi decontate de partid și nu pot anula respectul obligatoriu pe care un politician trebuie să-l aibă față de voturile pe care le-a primit.
  • În acest sens, apelul meu către toți colegii (parlamentari, primari, viceprimari, consilieri județeni și locali) este acela de a rămâne echilibrați și uniți. Avem multe lucruri de făcut pe mai departe, avem de pus în aplicare un program de guvernare, poate cel mai ambițios care a existat vreodată. E de datoria noastră să determinăm o dezvoltare fără precedent a României și să îndreptăm neregulile din justiție și sistemul de securitate națională. Sunt obiective majore, care vor da măsura forței acestui partid pe viitor!

Adrian Țuțuianu
Președinte PSD Dâmbovița

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. moshu49 says:

    văzînd execuția bugetară la 4 luni, tot la „hiperbolizare” m-am gîndit și eu citind că „E de datoria noastră să determinăm o dezvoltare fără precedent a României…”
    oare de ce-mi sună comunicatul ăsta a disperare?

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.