Adrian Țuțuianu: Îl voi informa pe Liviu Dragnea cu privire la comportamentul UNPR Dâmbovița!

tutuianu-dragnea

Se întâmplă în exprimările publice ale liderilor UNPR Dâmbovița o concentrare a criticilor pe „partenerii” din PSD. Deși formează împreună Guvernul la București, unpr-iștii locali și-au făcut un obicei din a-i ataca pe social-democrați. Așa a fost și ieri, în cadrul unei conferințe de presă a progresiștilor (la care publicația Politica Broaștei nu a fost invitată), când președinții filialelor Târgoviște și Dâmbovița, Sebi Marin, respectiv Dumitru Miculescu, au lovit în omologii lor din PSD, Cristian Stan și Adrian Țuțuianu.

Acesta din urmă a oferit, astăzi, o reacție la atacurile „partenerilor”:

Eu am spus odată niște lucruri, le mai spun și astăzi. Mai întâi de toate, eu nu confund partidele cu oamenii. UNPR este partener de guvernare și lucrul ăsta ar trebui să-l știe și domnul în cauză (n.a. Dumitru Miculescu – președinte UNPR Dâmbovița), și colegii domniei-sale, care ies și fac diverse afirmații față de activitatea mea și a primarului Cristian Stan.

Al doilea lucru: nu am să fac niciun fel de dispută – și nu pentru că n-o pot duce, o voi duce temeinic când va trebui – până când nu se vor clarifica lucrurile la nivel central între cele 2 partide. Cu siguranță, însă, cu privire la comportamentul UNPR Dâmbovița îl voi informa pe președintele PSD, Liviu Dragnea, la ședința de mâine, de la Negrești – Oaș (n.a. – ședința Comitetului Executiv Național al PSD de vineri, 30 octombrie).

Și al treilea lucru: domnii de la UNPR ar trebui să se gândească foarte bine că am putea să lucrăm împreună sau viața ne-ar putea obliga să lucrăm împreună. Și nu știu cum vom sta la aceeași masă, pentru că, să stăm la aceeași masă înseamnă să ne respectăm, să avem deferență unii față de ceilalți.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

3 Comentarii

  1. Enache Lucian says:

    Tovarasa unpr -ul ma inteapa !!!! Din pacate tovarasa are nevoie de unpr ca sa ramana la butoane adica la guvernaree.Orice „solutie imorala ” se razbuna pe cel care o accepta.

  2. Enache Lucian says:

    Daca a fost viol macar nu esti curva ca altii.!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.